De Ivan Frank is een prachtige sloep die prima geschikt is voor bedrijfsuitjes. Al jarenlang vieren bedrijven hun bedrijfsuitje op de boot. Deze bedrijven komen vaak ook terug aangezien het iedere keer weer een geweldige ervaring is. De sloep is zo ingedeeld dat mensen niet continu op dezelfde zitplaats zit, maar door de bar in het midden contact kan hebben met iedereen op de sloep. Dit maakt de sloep dan ook beter dan alle andere sloepen in Amsterdam.

De sloep heeft een toiletje aan boord. Wat misschien wel erg klein is, maar waar prima de behoefte kan worden gedaan. Zo hoef je in ieder geval niet van boord af, wat dan wel weer erg fijn is.

Op de Ivan Frank kunnen zeker wel 40 personen om een bedrijfsuitje te vieren. Ook is er een BBQ aanwezig, waardoor het personeel van een overheerlijke BBQ kan genieten. Wij zijn daardoor ook op Iens.nl te vinden. Iens is een website waar je als restaurant beoordeelt wordt door mensen die er gegeten hebben. Dit is dus vooral voor restaurants, maar zo kan je de Ivan Frank ook wel noemen. Met een 8,5 gemiddeld behoord de sloep tot een van de betere BBQ restaurants van Amsterdam. Met een mooie zonnige dag bestaat er dan ook geen beter decor dan de Amsterdamsche grachten.

Geïnteresseerd om uw bedrijfsuitje op de Ivan Frank te organiseren? Wij kunnen nog wat extra dingetjes doen, zodat de boot geheel in uw bedrijf wordt aangekleed! Voor meer informatie over een bedrijfsuitje op de BBQ boot in Amsterdam raden wij aan om contact met ons op te zoeken.