Uw review ook op Ivanfrank.nl? Stuur uw review op naar info@ivanfrank.nl, en wij plaatsen uw reactie hieronder.
Op Iens kunt u ook een review schrijven over de BBQ Boot Amsterdam ook wel Ivan Frank genoemd.

Vandaag gevaren op de Ivan Frank. Het was stralend mooi weer, waardoor de tocht op de Amsterdamsche grachten een extra mooi tintje kreeg. Wij vaarde met een groep van 20 man op de Ivan Frank, waardoor we in eerste instantie dachten dat de sloep te groot zou zijn. Gelukkig was dat totaal niet het geval, en hebben wij met z’n alle een gezellig dagje Amsterdam gehad. Ook de BBQ is zeker aan te raden! De boot heeft een luxe BBQ op de sloep aanwezig, wat de mogelijkheid geeft tegelijk te eten en te varen. Dit gaan we zeker nog een keer in de toekomst doen!
Martin Hoogeveen
Voor een kinderfeestje van mijn dochtertje had ik de Ivan Frank afgehuurd voor een dagje. Lekker varen op de grachten van Amsterdam is ideaal voor z’n kinderfeestje. De kinderen wisten niet waar ze moesten kijken, en erg leuke ervaring vond ik. De schipper had van te voren speciaal voor ons non alcoholische dranken gehaald, zodat de kinderen daarvan konden drinken. We hadden zelf wat broodjes mee genomen en lekkers meegenomen. Erg handig dat je je eigen keuze kunt maken wat je wilt. Het was al met al een zeer bijzondere ervaring, en een geslaagd kinderfeestje!
Mia Smit
We wouden op Koningsdag eens een keer iets totaal nieuws doen. Het leek me een keer leuk om samen met vrienden en vriendinnen tijdens de Koningsdag te varen in Amsterdam. Zo zie je de stad eens een keer van de andere kant. Na heel wat zoeken en bellen ver te voren van Koningsdag, hadden we eindelijk een boot gevonden die nog beschikbaar was. Tijdens Koningsdag zijn vele boten al heel snel verhuurd, waardoor je er dus vroeg bij moet zijn. Gelukkig waren wij dat, en konden we de Ivan Frank huren. Ik denk dat we hier erg mee geluk hebben gehad, want naar mijn mening is het de beste boot voor Koningsdag om op te varen.
David Heijen
Via Iens ben ik op de Ivan Frank aka BBQ Boot Amsterdam gekomen. De Amsterdamse sloep stond uitstekend aangeschreven, met hele goede recensies. Dat was voor mij een goede reden om de Ivan Frank ook maar eens uit te proberen. Wij waren met een groep van 20 man. Het leek in het begin een beetje weinig, doordat het de helft is van wat er eigenlijk op kan. Gelukkig drukte dat niet de pret, want je had niet het idee dat de sloep te weinig man aan boord had. Voor ons was het ook een pluspunt dat er een toilet aan boord was. Ideaal, want bij de vorige keer dat wij hadden gevaren was dit niet zo, en moesten we continu stoppen om een plas pauze te hebben. Nu konden we gewoon lekker doorvaren, en genieten van de overheerlijke BBQ. De Ivan Frank in combinatie met de BBQ is zeker aan te raden voor iedereen!
Thomas
Wat een heerlijke sloep die Ivan Frank. Echt een geweldige sloep om even op te gaan varen in de avond wat vrienden. De schipper was erg vriendelijk, en gaf ons een soort van rondvaart door Amsterdam. Het is natuurlijk mogelijk om op z’n canalcruise te nemen, maar dit is soort gelijk, maar dan nog een stuk leuker. Zelf komen we allemaal niet uit Amsterdam, en was dit een goede manier om Amsterdam te verkennen. Schipper Thomas, bedankt voor de geweldige vaart door Amsterdam!
Freek Arends
Ik ben werkzaam bij een groot Amsterdamsbedrijf, en verantwoordelijk voor de personeel uitjes, en een goede verhouding tussen het personeel. Daarom wordt er regelmatig leuke uitjes georganiseerd, om de relatie tussen de werknemers te verbeteren. Dit keer was het de beurt om te gaan varen in Amsterdam. Dit uitje was uiteindelijk erg geslaagd, en behoort tot een van de beste uitjes die ik georganiseerd heb. We komen zeker nog een keer terug, om dit weer te gaan doen.
Daphne
Zojuist thuis gekomen, van een heerlijk avondje varen. Gelijk maar een review geschreven, want het was een uitstekende avond. Met 35 man hadden we een heerlijk genoten van de buffetten. Het Amsterdamse buffet en Hollandse buffet waren erg goed van smaak. We hadden dit niet verwacht, omdat het eerlijk waar van restaurants kwaliteit was. Aan het eind van de avond werd er ook nog wat bittergarnituur gemaakt, dus na het tochtje hadden we heerlijk gegeten, en een vol buikje. Het totaal bedrag leek wel erg veel, maar doordat we het deelde met 35 man, viel de prijs enorm mee. Dit is zeer aan te raden voor iedereen. Bij een restaurant betaal je niet meer voor een avondje uiteten. Hier heb je alleen ook nog een perfecte onbetaalbare omgeving!
Coen Huizen
Wat een geluk hadden wij weer. Met stralend weer gevaren op de Amsterdamse grachten. De Ivan Frank is een ideale sloep voor kleine en grote groepen. Ik ben al vaker wezen varen op de Ivan Frank, en iedere keer verbaasd het me weer hoe geslaagd dagje het wordt. Het zal me nooit vervelen om op deze prachtige sloep te varen. In de toekomst zal ik ook zeker meer varen op de Ivan Frank.
Don van der Weert
Het was erg jammer dat het niet zulk mooi weer was. In onze gedachten hadden we een sloep voor gesteld die niet dicht kon. Daarom hadden we er niet zo heel veel zin in, waardoor ik contact opnam met de Ivan Frank. Ze stelde me gerust toen ze mij vertelde dat de sloep ook dicht kon. We zijn dus alsnog gaan varen. Gelukkig hadden we dit gedaan, want na een klein regenbuitje klaarde het daarna op. Het was ondanks het weer alsnog een leuk middagje. De sloep had ons afgezet bij een restaurant, waar wij vervolgens gingen eten. Ideale combinatie om een dag te vullen. Eerst varen, dan eten, en vervolgens in Amsterdam uit. Leuke combinatie!
Lisa Bruttel
Mijn vrienden hadden voor mijn vrijgezellenfeestje de Ivan Frank afgehuurd. De schipper voelde de sfeer zeer goed aan, en namen tijdens de tocht wat mensen aan boord, die samen met ons het feestje gingen vieren. Volgens mij was dit niet helemaal volgens de regels, maar dat maakte het wel erg leuk. Ik had mezelf geen betere vrijgezellenfeest kunnen wensen, en wil hiervoor het team van de Ivan Frank bedanken.
Frank